Skip to content
Annikas Pärlors egen Annika!

Annikas Pärlor

Det här är jag

Jag har alltid älskat blommor, växtlighet och natur. Tidigare arbetade jag som undersköterska. Men mitt äventyr inom floristyrket tog sin början 2007, då jag fullbordade min utbildning vid Munkeröds floristutbildning i Göteborg. Därefter fördjupade jag mina erfarenheter genom arbete med frukt, hyrväxter och kassatjänst i en mataffär, allt medan mitt eget företag sakta men säkert växte fram.

Annikas Pärlor lanserades i liten skala 2016. Jag anordnade olika event, kurser och utvecklade samarbeten med andra företagare. Ständigt närvande var drömmen om att helt och hållet ägna mig åt mitt företag. Det drömmen blev till verklighet år 2020 när jag bestämde mig för att säga upp mig från min fasta tjänst och fullt ut ägna mig åt Annikas Pärlor.

Naturen, med dess skiftande färger och former, ligger mig varmt om hjärtat. Inspirationen hämtar jag från min egen trädgård, närliggande skog och den fantastiska naturen som omger mig. Återbruk och naturmaterial är en central del av mitt arbete, och jag tror på att låta blommor och grönska få utrymme att glänsa. Det är något speciellt att få plocka in en kvist från naturen och låta den samspela med en vacker blomma.

En stor glädje för mig är de skiftande årstiderna. Varje första snödroppe som tittar upp på vårvintern, blomningen av vår- och sommarblommorna, höstfärgernas skiftningar, och vinterns karga skönhet – alla har de sin unika charm.

Upplev säsongernas magi på Annikas Pärlor

 Hos Annikas Pärlor skapar vi unika marknadserlebnisser, varje årstid har sin egen speciella känsla. Välkommen till ”Vårkänsla”, ”Höstkänsla” och ”Vinterkänsla”, samt olika härliga happenings emellan. Dessa marknader är en sann firande av lokalt hantverk, med utställare från vårt kära lokalområde.

Vad sägs om att botanisera bland handgjorda ljus, mjuka fårskinn, stickade skapelser, ekologiska bivaxdukar, söt honung, vackra dekorationskuddar och utsökt choklad? Det gemensamma för alla dessa underbara produkter är att de är lokalproducerade, ofta av inspirerande, starka kvinnliga företagare.

Så varför inte ta tillfället i akt att stödja det lokala samhället, samtidigt som du njuter av de skiftande årstiderna i natursköna omgivningar? Håll utkik på vår hemsida och anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att inte missa något av det fantastiska som väntar. Kom och skapa minnen med oss på Annikas Pärlor!

DIY: Skapa din egen magi med naturens skatter

DIY, eller ”Do It Yourself”, handlar om att ta saker i egna händer och skapa något unikt. Jag, Annika, tror starkt på denna filosofi, speciellt när det kommer till naturens gåvor. Vackra blommor, robusta grenar, rostiga burkar, vittrade träplankor – allt kan användas för att skapa något vackert och personligt. Naturen erbjuder en oändlig skattkista av material för oss att förvandla med lite fantasi.

Hos Annikas Pärlor erbjuder jag kurser i konsten att återanvända det som naturen ger oss. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller en erfaren hantverkare; det finns plats för alla att lära och växa. Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om kommande kurser och få inspiration direkt till din inkorg. Låt oss skapa något vackert tillsammans!

låt oss skapapa minnen tillsammans

Kontakta Annika för ett unikt arrangemang

Senaste uppdragen

Featured weddings featuring real-life love stories

leaf-blue-ornament

Galleri

Följ mig på Instagram och få inspiration varje dag!