Skip to content
Annikas Pärlors egen Annika!

Annikas Pärlor

Det här är jag

Jag har alltid älskat blommor, växtlighet och natur. Tidigare arbetade jag som undersköterska. Men mitt äventyr inom floristyrket tog sin början 2007, då jag fullbordade min utbildning vid Munkeröds floristutbildning i Göteborg. Därefter fördjupade jag mina erfarenheter genom arbete med frukt, hyrväxter och kassatjänst i en mataffär, allt medan mitt eget företag sakta men säkert växte fram.

Butiken Annikas Pärlor öppnade i liten skala 2016. Vid sidan av butiken anordnade jag olika event, kurser och utvecklade samarbeten med andra företagare.

Ständigt närvarande var drömmen om att helt och hållet ägna mig åt mitt företag. Det drömmen blev till verklighet år 2020 när jag bestämde mig för att säga upp mig från min fasta tjänst och fullt ut ägna mig åt Annikas Pärlor.

Naturen, med dess skiftande färger och former, ligger mig varmt om hjärtat. Inspirationen hämtar jag från min egen trädgård, närliggande skog och den fantastiska naturen som omger mig. Återbruk och naturmaterial är en central del av mitt arbete, och jag tror på att låta blommor och grönska få utrymme att glänsa. Det är något speciellt att få plocka in en kvist från naturen och låta den samspela med en vacker blomma.

En stor glädje för mig är de skiftande årstiderna. De första snödropparna som tittar upp på vårvintern, blomningen av vår- och sommarblommorna, höstfärgernas skiftningar, och vinterns karga skönhet – alla har de sin unika charm.

låt oss skapapa minnen tillsammans

Kontakta Annika för ett unikt arrangemang