Skip to content

Blomsterverksta'n Ständigt skapande, alltid i sinnesro

wp-1631557195617.jpg

Hemma på min gård har jag inte bara en butik, utan det är även en plats som är perfekt för olika event.

Det är en avkopplande och avstressande miljö med fågelkvitter och susande träd. Det finns kor, får, katter och hundar i byn där jag bor. Och dessutom gott om vilda djur som springer över ängarna.

Du kan gå runt i trädgården bland blommor och ogräs. Sitta ner en stund i pergolan. Se hur bina surrar runt i Bigården. Och i den gamla svinstian är det numera en kundtoalett, som du gärna får låna.

I och utanför butiken hittar du säsongens blommor och tillbehör. Jag har en förkärlek för rostig trädgårdsdesign, vilket märks både i sortimentet och i min trädgård. Jag försöker alltid hitta det där unika som du inte hittar i alla andra butiker. Och jag samarbetar gärna med andra kreativa kvinnliga företagare och med olika småföretagare. Så förutom blommor har jag bla honung, stearinljus, äpplemust, handgjord tvål, tallsåpa, lakrits och choklad.

Det personliga mötet är viktigt och jag önskar att du ska vara full av inspiration efter ett besök hos mig. Jag hoppas att du ska känna att det är en upplevelse att komma hit.

I Blomsterverksta´n skapar jag, är kreativ, drömmer, finner ro och utvecklas.

Välkomna till mig, till Annikas Pärlor, till byn Frövet utanför Skepplanda norr Göteborg.

Upplev säsongernas magi på Annikas Pärlor

Hos Annikas Pärlor skapar vi unika marknadsarrangemang. Varje årstid har sin egen speciella känsla. Välkommen till ”Vårkänsla”, ”Höstkänsla” och ”Julkänsla”, samt olika härliga happenings däremellan. Dessa marknader är ett sant firande av lokalt hantverk, med utställare från vårt lokalområde.


Vad sägs om att botanisera bland fina blommor, handgjorda ljus, god honung, utsökt choklad och annat hantverk? Det gemensamma för alla dessa underbara produkter är att de är lokalproducerade, ofta av inspirerande, starka kvinnliga företagare.


Så varför inte ta tillfället i akt att stödja det lokala samhället, samtidigt som du njuter av de skiftande årstiderna i natursköna omgivningar? Håll utkik på vår hemsida och anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att inte missa något av det fantastiska som väntar. Kom och skapa minnen med oss på Annikas Pärlor!

DIY: Skapa din egen magi med naturens skatter

DIY, eller ”Do It Yourself”, handlar om att ta saker i egna händer och skapa något unikt. Jag, Annika, tror starkt på denna filosofi, speciellt när det kommer till naturens gåvor. Vackra blommor, robusta grenar, rostiga burkar, vittrade träplankor – allt kan användas för att skapa något vackert och personligt. Naturen erbjuder en oändlig skattkista av material för oss att förvandla med lite fantasi.

Hos Annikas Pärlor erbjuder jag kurser i konsten att återanvända det som naturen ger oss. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller en erfaren hantverkare; det finns plats för alla att lära och växa. Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om kommande kurser och få inspiration direkt till din inkorg. Låt oss skapa något vackert tillsammans!

låt oss skapapa minnen tillsammans

Kontakta Annika för ett unikt arrangemang