Skip to content
wp-1631557195606.jpg

Mitt erbjudande

Välkommen till Annikas Pärlor, där naturens skönhet möter personlig omsorg och expertis. Jag erbjuder en mängd tjänster för att ge färg och liv till ditt hem och din trädgård. Från årstidsbundna planteringar till omsorgsfull gravskötsel, mitt mål är att föra naturens lugn och skönhet närmare dig. Nedan hittar du en översikt över de tjänster jag erbjuder. Varje tjänst är anpassad med tanke på säsong och individuella behov, allt för att skapa unika och meningsfulla miljöer. För mer information eller för att boka någon av mina tjänster, tveka inte att kontakta mig.

Bröllop

Jag skapar skräddarsydda bröllopsarrangemang, inspirerade av era önskemål och min kreativa erfarenhet.

Begravning

Skräddarsydda begravningsarrangemang utformas med djup respekt, omsorg och min yrkeserfarenhet.

Extra handtag

Låt mig plantera din utekruka, plantera om dina krukväxter, hjälpa till i din trädgård för en grönare tillvaro. Jag planterar givetvis även åt företag.

Fler tjänster

Trädgårdshjälp för alla årstider 

Låt mig ta hand om dina utekrukor. Jag planterar en gång eller inför varje säsong. Dvs vår, sommar, höst, vinter. Och både företag och privatpersoner kan få hjälp.

Ge dina rabatter nytt liv

Behöver dina rabatter nytt liv? Jag hjälper till att rensa och plantera i dina rabatter.

Månadens bukett

Unna dig själv en bukett av säsongens blommor. Eller varför inte ge bort en bukett till någon annan en gång per månad.

Även du som har företag kan ju vilja ha en fin bukett som du och dina anställda kan njuta av. Varje bukett är bunden med säsongens blommor till ett värde av 300 kr. Om du prenumererar i minst tre månader betalar du bara 259 kr/bukett.

Hämtas sista fredagen varje månad eller efter överenskommelse. Vill du att jag levererar tillkommer budavgift.

Omsorgsfull gravplantering

Vid plantering av gravar väljer jag blommor baserat på hur soligt eller torrt det är på gravplatsen. Jag erbjuder planteringar för varje säsong samt lägger dit ris och en dekoration inför Allhelgonahelgen.

Helårsskötsel av graven

Vill du ha helårsskötsel av graven? Då ingår vår-, sommar- och höstplantering, samt ris och dekoration inför Allhelgonahelgen. Jag fyller på jord en gång per säsong och ser till att graven är rensad och vattnad ca en gång per månad under växtsäsongen.

Priser och betalningsinformation

För priser vid plantering av krukor, rabatter, gravar och övriga uppdrag är det växtkostnad, timpris+moms och resekostnad som gäller. Jag fakturerar företag.

För priser gällande gravskötsel, vänligen kontakta mig. Observera: Betalning sker i förskott eller faktura kvartalsvis efter överenskommelse.

Låt oss skapa ett vackert minne tillsammans

Kontakta mig för priser och tider